Bursasporlu Futbolcular Hasta Çocuklarla Bir Araya Geldi
04 Ocak 2018

Bursasporlu futbolcular hasta çocuklarla bir araya geldi

Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında bugün Dörtçelik Çocuk Hastanes'inde etkinlik düzenlendi. Etkinliğin sürpriz konukları ise Bursasporlu futbolcular Sercan Yıldırım, Aziz Behich ve İsmail Konuk oldu.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen etkinliğe hasta miniklerin yanı sıra Koç, Nilüfer İlköğretim ve Zeki Müren Müzik Lisesi öğrencileri katıldı.

Kamu Hastaneleri Genel Serketerliği Mali Hizmetler Başkanı, Dörtçelik Hastanesi yöneticisi doktor İsmail Özcan, Genel Sekreter profesör doktor Rüstem Aykın, Çocuk Gelişim uzmanı Nirinisa Karasaraçoğlu'nun konuşmalarının ardından yeşil-beyazlı futbolcular, minik hastalara imzaladıkları Bursaspor forması ve atkılarını hediye ettiler. Daha sonra hastane yetkilileri Bursasporlu futbolcularla birlikte pasta kestiler.

Daha Fazlası...