Hacıvat ve Karagöz Dörtçelik Çocuk Hastanesinde...
24 Kasım 2022

Bursa'mızın simge değerleri HACİVAT ve KARAGÖZ hastanemize gelen minik misafirlerimize çevre bilinci aşılamak için etkinlik yapıyor.

Hastanemiz idaresinin, çocuklarımıza çevre bilinci kazandırmak ve kültürel mirasımızı tanıtmak amaçlı projesini bu günden itibaren hayata geçiriyoruz.

Etkinlikte Hacivat ve karagöz kostümlü çalışanlarımız bir taraftan milli tatlarımızdan sağlıklı içeceğimiz sahlepi dağıtırken bir taraftan da çocuklarımıza çevre bilinci aşılayan boyama broşürlerini dağıtıyorlar ve minik skeçlerlede hastanemizi renklendiriyor çocuklarımızı neşelendiriyorlar.

Çocuklarımız ve ailelerinin yoğun ilgi ve teveccüh gösterdiği uygulamamız hastane polikliniklerimiz bekleme alanında hafta içi her gün saat 10:30 11:30 de.